Onderhoud van uw natuurstenen vloer, trap, aanrechtblad en meer vanuit Katwijk

Contact opnemen

A.R. Natuursteen Service. Gewoon steengoed

Bij A.R. Natuursteen Service weten we maar al te goed dat elke steensoort een eigen karakter heeft. Zo kan natuursteen stijlvol en elegant zijn, maar ook robuust en expressief. Het hangt er natuurlijk maar net vanaf wat bij u past. Ondanks dat het een natuurlijk product is, heeft natuursteen ook onderhoud en soms zelfs renovaties nodig. Gelukkig bent u bij A.R. Natuursteen Service aan het juiste adres voor het behandelen van uw natuurstenen producten.

Vloeren

Een natuurstenen vloer is een lust voor elke woning, kantoorpand of buitenplaats. Ondanks dat de vloer tijdloos is, blijft het een vloer en wordt er veel over gelopen. Na verloop van tijd wordt de vloer dof en kan er slijtage ontstaan. Heeft u geen idee hoe u dit moet oplossen? A.R. Natuursteen Service staat graag voor u klaar. We polijsten, slijpen en schuren alle oppervlakken met uiterste precisie. We voorzien de natuurstenen vloer van een speciaal impregneermiddel of coating zodat deze niet beschadigd wordt, maar juist zijn natuurlijke glans terugkrijgt. Uw natuurstenen vloer wordt weer zo goed als nieuw. Benieuwd naar de mogelijkheden van A.R. Natuursteen Service? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via 06 - 12 46 04 14.

Vraag uw prijsopgave aan!

Trappen

Uw trap is niet alleen een functioneel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Een natuurstenen trap geeft de ruimte meer grandeur en allure. Zeker een trap van graniet of composiet geeft de omgeving een stijlvolle uitstraling. We begrijpen het goed dat u dit graag zo wilt houden.

Een natuurstenen trap is echter ook kwetsbaar en heeft onderhoud nodig. Zo kunnen uw trappen verslijten of kunnen er diepe krassen en andere beschadigingen ontstaan. Help uw trap er weer bovenop en neem contact op met A.R. Natuursteen Service. We herstellen en bewerken de natuurstenen treden zodat alles er weer geweldig uit ziet. Zo houdt de natuurstenen trap zijn unieke charme, ook in de verre toekomst.

Maak direct een afspraak

Wanden

Het maakt niet uit of uw natuurstenen wand, schouw of gevel rustiek of modern is, het kan altijd gebeuren dat uw steen beschadigingen oploopt of los komt te zitten. Laat uw wand behandelen door A.R. Natuursteen Service. We komen eerst vrijblijvend langs om te kijken naar de juiste behandelmethode voor uw wand, schouw of gevel. Daarna stellen we direct een offerte op voor de mogelijke onderhouds- of renovatiewerkzaamheden. We reinigen, repareren en renoveren met plezier elke natuurstenen wand voor particulieren en bedrijven.

Vraag naar de mogelijkheden

Aanrechtbladen en wastafels

Bij een natuurstenen aanrechtblad is het belangrijk dat u een harde steensoort gebruikt. U weet natuurlijk nooit wanneer u een uitschieter maakt met een vleesmes. Om die reden zijn hardsteen en graniet geliefde keuzes voor een aanrechtblad. Ook in de badkamer is natuursteen erg populair. Steen is duurzaam, geeft de ruimte een prachtige, natuurlijke uitstraling en is uiteraard erg sterk.


Is het steenwerk in uw keuken of badkamer dof geworden of merkt u juist hoogteverschil tussen de verschillende stenen? Neem contact op met A.R. Natuursteen Service. We zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van uw natuurstenen producten.

Meer weten? Neem contact op