Natuursteen: onderhoud en renovatie

Uw stenen vloer, wand of trap weer als nieuw

A.R. Natuursteen Service uit Katwijk is specialist in het renoveren en onderhouden van natuursteen, zowel binnen als buiten.

Natuursteen onderhoud

Vloeren

Een natuurstenen vloer geeft je woning, kantoorpand, entree of buitenplaatsje een stijlvolle touch. Natuurlijk is een vloer er om over te lopen, en wanneer er veel over een natuurstenen vloer gelopen wordt, zal deze na verloop van tijd dof worden of slijtage vertonen.

Laat dit nu net onze specialisatie zijn. A.R. Natuursteen Service uit Katwijk schuurt, slijpt, polijst en coat je vloer, zodat die er binnen no-time weer uitziet alsof er nog nooit iemand over gelopen heeft.

Graag komen we je vloer bekijken om je een vrijblijvende prijsopgaaf aan te kunnen bieden.

Maak direct een afspraak

Traptreden graniet

Trappen

Een trap is niet alleen een functioneel onderdeel van je woning of bedrijfspand, een mooie trap geeft een ruimte allure. Graniet of composiet bijvoorbeeld, heeft een sjieke, stijlvolle uitstraling – en dat wil je natuurlijk graag zo houden.

Merk je dat het natuursteen slijtage vertoont, heeft de trap een beschadiging opgelopen of ziet het steenwerk er de laatste tijd dof of kaal uit?

Help je trap er weer bovenop.

Maak direct een afspraak

Wanden, schouwen en gevels

Wanden

Iedere steensoort heeft een eigen karakter. Natuursteen kan sjiek zijn, en elegant, maar ook robuust en expressief: maar net wat bij jou past. Of jouw natuurstenen wand, schouw of gevel nu rustiek is of modern, weelderig of strak – het kan altijd gebeuren dat de steen beschadigd raakt of los komt te zitten. Neem dan contact op met A.R. Natuursteen Service uit Katwijk.

We komen vrijblijvend langs om je wand, schouw of gevel te bekijken en helpen je direct aan een offerte voor de reparatie- of renovatiewerkzaamheden.

Maak direct een afspraak

Wastafel graniet

Aanrechtbladen en wastafels

Hardsteen en graniet zijn twee van de meest harde steensoorten die er bestaan. Perfect geschikt dus als aanrechtblad, want van een uitschieter met het vleesmes zal je aanrecht geen hinder ondervinden. Ook in de badkamer is natuursteen een geliefd bouwmateriaal. Steen is sterk, buitengewoon duurzaam en geeft de ruimte een natuurlijke, stijlvolle uitstraling.

Is het steenwerk dof geworden, is er een hoogteverschil ontstaan tussen de verschillende stenen of is je aanrechtblad of wastafel beschadigd? Neem contact op met A.R. Natuursteen Service voor een vrijblijvende offerte.

Maak direct een afspraak